Best Western Hotel City Gävle

Pensionat City

För dig som söker de lägsta priserna i stan!

Pensionat City med sina 33 rum ligger mitt i stadskärnan och är ett fristående pensionat som är beläget i anslutning till Hotel City och därmed använder vi samma reception och även samma frukostmatsal. Gallerian Nian med sina 50 butiker, restauranger och SF Bio ligger i huset intill. Gävles centralstation ligger endast 10 minuters promenad bort.

Ett toppen alternativ för dig som letar boende till ett lägre pris! 
Alla rum på Pensionat City i Gävle har LCD-TV med satellitkanaler, Wi-Fi, arbetsyta, rymlig garderob, sittplats och fri tillgång till bastu. 
Största skillnaden gentemot hotelldelen är att på pensionatet finns badrum med dusch och WC i korridoren som delas av gästerna, och därför har dessa rum lägre priser. Frukostbuffé, linne och handdukar ingår. Pensionat City är fristående och ingår inte i Best Western. 

Bokning sker via telefon, 026-612600, eller e-post reception@hotelcity.nu
Privata garageplatser finns bakom pensionatet i ett låst varmgarage och kan förbokas till en extra kostnad direkt med vår reception. 

Restaurangen erbjuder varierade maträtter och har varje vardag en kvällen husman på menyn till dig som reser mycket. I den rymliga frukostsalen serveras frukostbuffén, som bland annat består av ekologiska och lokala råvaror. Kostnadsfria varma drycker serveras i lobbyn dygnet runt.

Den stora gröna parken Boulognerskogen ligger endast 5 minuters promenad från pensionatet, här finns lekplats, minigolf, café samt Gävles fina city bad med bryggor och picknick platser.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse