Best Western Hotel City Gävle

Furuvikspaket 2019

Vi erbjuder Er en härlig kombination av stadsliv i samband med ert Furuviksbesök. Vi har ett förmånligt Furuvikspaket med upp till 15% rabatterat pris på boende och frukost mot uppvisning av Furuviksbiljett dagen före och/eller efter ert besök hos Furuvik. Ert paket kan skräddarsys efter hur många nätter ni önskar bo hos oss. 

Erbjudandet kan endast bokas direkt med hotellet via reception@hotelcity.nu eller på telefon 026-612600. 
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 

Våra rum

Familjerum
Ljusa och fräscha familjerum i Gävle, 30 kvadratmeter stora med plats att koppla av för hela familjen. Här finns fyra stycken mycket bekväma 90x200 sängar med hög linnekvalitet samt en mindre sittgrupp med fyra platser. Sängarna går att skjuta isär om man så vill.

Dubbelrum
Trevliga dubbelrum på hotell med tillräcklig storlek för att bekvämt bo två personer. Två stycken sängar, 90x200 som går att skjuta ihop eller isär om man så vill. 

Enkelrum
Våra enkelrum är rymliga, 15 kvadratmeter stort, komplett med eget badrum. Du har egen TV och en riktigt skön säng 90x200.  

Lägenhet med 8 bäddar finns också att boka direkt med vår reception. 

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.