Pensionat City - Det bästa budgethotellet i Gävle

Pensionat City Gävle kombinerar vi riktigt bra pris med riktigt trevligt boende, i våra rum med pensionatstandard har vi pressat priset utan att tumma på kvalitet eller trivsel. Anledningen till att vi kan hålla så pass bra priser på rummen är att de inte har eget badrum utan delar på dusch och toalettutrymmen med andra rum.

Utöver att du inte har eget badrum under din vistelse är det precis lika fräscht och trevligt som i våra andra standardrum. Ett riktigt bra budgethotell i Gävle helt enkelt. Dessutom ingår hotellfrukost i alla våra rumspriser!

Pensionat i Gävle City

På Pensionat City Gävle vaknar du utvilad i våra sköna sängar. Gå utanför entren och du befinner dig mitt i centrum med shopping, caféer och restauranger alldeles runt knuten.

På vårt hotell i Gävle kan du vara säker på att du får ett centralt boende mitt i staden som lever upp till och överträffar era förväntningar. Vi är bästa budgethotellet i Gävle, här kan du lägga pengarna på att uppleva Gävle istället för att lägga dem på boende. Passar lika bra för familjen som letar efter ett prisvärt boende som för företaget som anordnar konferens i Gävle.

Att göra i Gävle

1. Ta en sväng på stan och upptäck allt som Gävle har att erbjuda. Shoppa loss, ät middag på någon av stadens många restauranger eller ta del av stadens uteliv. Bo på ett budgethotell i Gävle och du har mer pengar över till nöjen!  

2. En av Gävles största turistattraktioner är furuviksparken. Här finns aktiviteter som passar för hela familjen. Kolla på alla spännande djur, åk någon av de många karusellerna på tivolit eller prova på någon av de andra attraktionerna i parken.

3. Upplev naturen runt i Gästrikland. Här finns gott om naturupplevelser inte alls långt ifrån stadens puls

Välkommen att boka ditt boende på pensionat city Gävle redan idag!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.